Parisien.ro

Retur

Conform O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii.
Pentru retur este necesar sa trimiteri o cerere in scris pe adresa info@parisien.ro
Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in ambalajul original, cu toate accesoriile, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat, incomplet, cu urme de uzura, zgarieturi, lovituri. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului pentru retur.

Taxa curierului pentru retur este suportata de client. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare.

Nu se pot returna produsele aduse pe "comandă specială" fiind definita ca lista de produse comandata de catre beneficiar si care nu se afla in stocul nostru, dar care poate fi livrata pe baza unei comenzi ferme si in termenii agreati de parti.

Cristalele Swarovski sunt cristale sintetice - sticla slefuita profesional, si conform legii nu beneficiaza de garantie. Cristalele sparte, ciobite sau zgariate se schimba contra cost (se achita doar valoarea cristalului fara manopera).