Parisien.ro

Cercei eleganti cu lacrimi Swarovski Elements

Publicat de Parisien — April 18, 2013

Cercei de mireasa sau pentru ocazii speciale, eleganti si rafinati. Purtand una dintre aceste perechi de cercei la rochia de mireasa, rochia de seara sau la o tinuta office veti avea o aparitie spectaculoasa!

Cerceii "Purple Velvet" sunt lucrati manual cu cristale Swarovski rotunde, lunguiete si lacrima. Culori folosite: lacrimi indigo/violet, frunzulite albe cu efect AB si vede deschis. Se prind pe ureche cu un cristal rotund albastru-violet (tanzanite) in montura metalica, cu surub.

Pret cercei: 200 ron

Cerceii "Amande", in nuante vesele de vara, sunt lucrati manual din cristale in forma de migdala (lacrima) 18 x 13 mm si agatatori din argint 925. Culoarea cristalelor este peach-rose (corai). Pot accesoriza deopotriva o tinuta eleganta sau o tinuta din blugi si sacou. Lungime cercei: 38 mm.

Culori disponibile: corai, alb cristal, verde smarald, violet indigo, negru.

Cerceii "Fantaisie" sunt realizati din cristale lacrimi, vede smarald Swarovski Elements in monturi argintate. Agatatorile sunt din argint 925.

Cerceii "Goutte d'Eau" sunt lucrati cu cristale Swarovski ovale si cristale lacrima in monturi arginatate. Se prin pe ureche cu un cristal oval 10 x 14 mm, in montura cu surub. Eleganta si rafinament intr-o pereche de cercei ce vor pune in evidenta frumusetea celei ce ii poarta. 

Disponibili in doua variante de culori: varianta 1 - verde smarald (cristal oval pe lobul urechii) si alb (cristal lacrima); varianta 2 -  doar cristale verde smarald (oval si lacrima).

Pentru comenzi sau detalii produse va astept cu drag la:

parisienshop@yahoo.com

Adaugati un comentariu