Parisien.ro

Sclipirea sampaniei din bijuterii

Publicat de Parisien — April 10, 2013

Set de bijuterii lucrat manual, cu un design deosebit, ce va adauga un strop de eleganta si gratie stilului tau! Datorita delicateii acestora, bijuteriile pot fi purtat atat la tinute office cat si la tinute pretentioase, subliniind feminitatea celei ce le poarta. 

Cerceii si pandantivul "Champagne" sunt lucrate cu cristale Swarovski patrate de 10mm, in culoarea Swarovski light peach (piersica/sampanie). Cristalele sunt multifatetate si confera o stralucire deosebita. Cerceii au tortite din argint 925. 

Pret cercei si pandantiv: 120 ron

Inelul "Champagne" este din argint 925 si are un cristal de 12 mm, culoarea light peach. Diametrul este reglabil.

 

Pret inel: 100 ron

Senzuala si stralucitoare, bratara "Champagne" este lucrata manual cu cristale Swarovski Elements in nuanta light peach (sampanie), patrate, in monturi argintate, anti-alergice, import Franta. Inchizatoarea si lantul prelungitor sunt din argint 925.

Pret bratara: 220 ron 

Cerceii "Marquise" sunt lucrati cu cristale Swarovski ovale 18x13 mm asezate in monturi dantelate. Culoarea este light peach (piersica/sampanie). Cerceii sunt foarte eleganti si se prind pe lobul urechii cu surub din argint 925.

Cerceii "Amande" sunt realizati cu cristale Swarovski lacrima, nuanta light silk (bej-sampanie). Tortitele sunt din argint 925. Se poate lucra si pandantiv, pentru a forma un set.

Comenzi sau detalii produse: parisienshop@yahoo.com

Adaugati un comentariu