Parisien.ro

Bijuterii de mireasa cu parfum de lavanda

Publicat de Parisien — April 09, 2013

Bijuterii foarte elegante, stralucitoare, pentru nunta si ocazii speciale! Daca va plac bijuteriile handmade unicat, va propun seturile "Lavande" si "Bleu Ciel" realizate cu cristale Swarovski Elements.

Setul "Lavande" este format din cercei si pandantiv cu lant, in culoarea lavandei de Provence.

Cerceii sunt lucrati manual si au un design deosebit. Cristalele sunt nuanta bleu lavanda (albastru de Provence) si tortitele din argint 925. Funditele metalice dau o nota romantica si feminina cerceilor. Lungime: 4,5 cm

Pret cercei: 150 ron

In completarea cerceilor de mai sus, pandantivul "Lavande" va desavarsi o aparitie spectaculoasa, care sa atraga admiratia celor din jurul dumneavoastra. Este realizat din cristale belu lavanda si albastru-violet, asezate pe o dantelarie metalica, argintiu antichizat. Este insotit de lant metalic, argintiu antichizat, anti-alergic. Dimensiune: 3 x 2 cm

Pret pandantiv cu lant: 145 ron

Comenzi sau detalii produse: parisienshop@yahoo.com

Setul de bijuterii "Bleu Ciel" este format din cercei, pandantiv si bratara. Acest set de bijuterii este o impletire intre clasic si modern, desavarsind orice tinuta eleganta. Cerceii si pandantivul sunt lucrati cu cristale patrate bleu lavanda de 10 mm. Cerceii au tortite din argint 925.

Detalii sau comenzi: parisienshop@yahoo.com

Bratara este confectionata manual printr-o inlantuire de cristale patrate bleu lavanda, in monturi argintate. Este prevazuta cu lant prelungitor, metalic, argintiu, pentru reglarea dimensiunii.

Comenzi sau detalii produs: parisienshop@yahoo.com

Adaugati un comentariu