Parisien.ro

Tendinte nunti 2013 - accesorii verde smarald

Publicat de Parisien — March 29, 2013

Verdele smarald este vedeta anului 2013 in materie de moda, machiaj si accesorii. Miresele care vor sa fie in tendinte anul acesta si care iubesc smaraldul au la dispozitie o gama larga de accesorii, fiecare dintre ele aducand o nota distincta si un farmec aparte tinutei.

Setul "Fantaisie" va propune un model de colier si trei modele de cercei.

Colierul "Fantaisie", stralucitor si elegant, este alegerea perfecta pentru ziua nuntii. Este realizat manual din perle si cristale Swarovski in combinatie de verde smarald si alb stralucitor.

Pret colier 365 ron.

 

Cerceii "Fantaisie" sunt lucrati cu Cristale Swarovski smarald. Doua modele de cercei sunt lungi cu cristale lacrima 18 x 13 mm si un model pe lobul urechii sub forma unui cristal oval 14 x 10 mm. Monturile cristalelor sunt argintate, de cea mai buna calitate, anti-alergice si nu provoaca iritatii (import Franta).

Comenzi sau detalii produs: parisienshop@yahoo.com

Pret cercei: 80 ron

Comenzi sau detalii produs: parisienshop@yahoo.com

La comanda se pot realiza coliere, cercei, pandantive, bratari, inele si accesorii de par. Puteti opta pentru modelel existente sau se pot aduce diverse modificari modelelor originale (ex. puteti inlocui perlele cu cristale Swarovski sau lantisoare din argint 925). Parisien ofera posibilitatea de a lucra personalizat fiecare bijuterie, pornind de la modelele existente sau putem creea impreuna modele noi.

Adaugati un comentariu