Parisien.ro

Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru....

Publicat de Parisien — March 29, 2013

Originea acestui obicei se regaseste in Anglia, in perioada victoriana, iar traducerea textului original este urmatoarea: "Ceva vechi, ceva nou, ceva imprumutat, ceva albastru si o moneda de argint in pantoful miresei". Ceva vechi simbolizeaza continuitatea, ceva nou semnifica optimismul, ceva imprumutat este talismanul norocului pentru tanara pereche, albastrul este simbolul puritatii, al dragostei si al fidelitatii, iar modeda de argint este aducatoare de bunastare financiara pentru miri.

Recomandarea Parisien este inelul din argint 925 "Fleur de l'Ocean". Un inel plin de feminitate, realizat manual din cristale Swarovski Elements in nuante de albastru electric (cobalt) si turquoise. Inelul propriu-zis este din argint 925, iar monturile sunt argintate.

La comanda se pot realiza coliere, pandantive si cercei in aceleasi culori pentru a forma un set. Parisien ofera posibilitatea de a lucra personalizat fiecare bijuterie, pornind de la modelele existente sau putem creea impreuna modele noi.

Pret inel: 160 ron 

Comenzi sau detalii produs: parisienshop@yahoo.com

Adaugati un comentariu