Parisien.ro

Indragostita de ....Mov

Publicat de Parisien — February 27, 2013

Mov este culoarea preferata de mii de mirese, iar nuntile in nuante de mov sunt intr-o continua crestere in ultimii ani. Purpuriul/movul este culoarea regalitatii si a nobletei, a excelentei si a bogatiei. Movul este o culoare eleganta, sofisticata si puternica.

Pret colier: 370 ron 

Pret cercei:165 ron

Pret pandantiv "Fleur": 95 ron

Comenzi sau detalii produse: parisienshop@yahoo.com

Puteti sa alegeti mov pentru nunta dumneavoastra pornind de la bijuteriile de mireasa cu cristale Swarovski amethyst: coliere, cercei, bratari, inele sau ace de par. Orice mireasa poate purta bijuterii mov din doua motive: primul pentru ca exista foarte multe nunate de mov care sa satisfaca gusturile pretentioase ale oricarei mirese, iar cel de-al doilea pentru ca movul se potriveste oricarui ton de piele. Adaugati cava detlii mov la costumul mirelui si se va vedea diferenta. Puteti opta pentru butoni sau ace de cravata cu cristale Swarovski amethyst.

Decoratiunile florale – buchetul miresei, aranjamentele florale – toate acestea pot fi alese in nuante de mov. Atunci cand doriti sa concepeti aranjamentele florale pentru nunta primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este o lista de flori violet/mov. Acestea sunt de obicei disponibile pe tot parcursul anului. Puteti opta pentru lalele sau cale violet, liliac mov, trandafiri in nuanta de mov si lavanda sau chiar panselute. 

Un tort de mireasa mov este foarte original si sigur va atrage atentia invitatilor. Pentru mese puteti alege huse si decoratiuni in tonuri de mov: servetele, farfurii, aranjamentele florale si chiar marturiile. 

Adaugati un comentariu