Parisien.ro

Bijuterii Rosii - nunta "in flacari"

Publicat de Parisien — January 29, 2013

Rochia de mireasa…rosie ?!

In multe colturi ale lumii rosul este culoarea preferata pentru rochia de mireasa. In tarile asiatice, culoarea rosie este simbolul norocului, al fericirii si al prosperitatii. Miresele din China poarta rosu in ziua nuntii pentru a avea o casnicie fericita si prospera. In India, un sari rosu purtat de mireasa aduce noroc în căsnicie. In Japonia, rochia de mireasa de culoare rosie simbolizeaza fericire si inceputul unei vieti noi pentru tanara femeie alaturi de sotul sau.

In cultura europeana rosul reprezinta dragoste, pasiune si putere. In anii 1800 culoarea rosie a rochiei de mireasa era considerata un lux, fiind purtata de regalitati.

Astazi miresele carora li se potriveste culoarea rosie si care vor sa iasa din tipare vor purta la nunta o rochie de mireasa rosie sau  alba accesorizata cu bijuterii rosii si buchet din flori in culoarea pasiunii.

Independent de motivele care ar determina o mireasa sa poarte la nunta o rochie rosie – fie este culoarea preferata, sau o face sa arate extrem de sexy, ori rosu este tema nuntii – rochia de mireasa rosie este si va ramane pentru mult timp in tendinte.

 

Pret colier Passion Rouge: 290 ron 

 

Pret cercei Passion Rouge: 145 ron

 

Pret inel Passion Rouge: 140 ron

Pentru comenzi sau detalii produse: parisienshop@yahoo.com

Adaugati un comentariu